BIV

Onderwerpen die te maken hebben met het Instituut

U bent hier

Verzamel nuttige documenten op één plek

Verzamel nuttige documenten op één plek

Aangemaakt op: 19/12/2017
Laatste update: 10/04/2020

"Mijn selectie"

Het beroep van vastgoedmakelaar wordt almaar complexer. Daarom wordt het steeds belangrijker dat je kan terugvallen op goede informatie en juridisch sluitende documenten. 

De handige functie “Mijn selectie” is in het leven geroepen om tegemoet te komen aan de gevarieerde noden van elke vastgoedmakelaar. De één heeft vooral nood aan goede verkoopopdrachten, de ander zit dagelijks in de verhuur of heeft vooral mede-eigendommen te beheren. 

Met “Mijn selectie” kan je downloads overal op de BIV-site bewaren in één handig overzicht in je account. Eén klik op de herkenbare ster en het info-item zit in je account. En het beste van al: je hebt automatisch steeds de laatste nieuwe versie!

Met een klik op het sterretje  voeg je automatisch de laatste nieuwe versie van het document toe in je persoonlijke account.

Ga in je account naar "Mijn selectie" via de menublok in je dashboard.Je hebt hier vanzelf de laatste nieuwe versie van je bewaarde documenten bij de hand. Klik op “verwijder” om een bestand terug uit je selectie te zwieren. 

 

Was dit artikel nuttig?