Terug naar het overzicht

De wet op de mede-eigendom

Betalend
Webinar on demand

Beschrijving


Op 1 januari 2019 werd de hervormde wet op de mede-eigendom van kracht: een materie waar zowel vastgoedmakelaars als -beheerders mee te maken krijgen. De hervorming voorziet o.m. in een wijziging van de meerderheden binnen de algemene vergadering, gewijzigde regels voor de syndici, voor het (exclusieve) gebruik van gemeenschappelijke delen, een aantal nieuwe financiële regels, enz. In deze opleiding krijgt u een overzicht van de belangrijkste krachtlijnen van de hervormde wet op de mede-eigendom en de gevolgen voor uw kantoor en het beheer van gebouwen.

 

Na het webinar...

   • kent u de belangrijkste 'nieuwe' bepalingen uit de Wet Mede-Eigendom en hoe deze te interpreteren.
   • weet u waar u als syndicus op dient te letten bij het beheer van uw gebouwen en de organisatie van een algemene vergadering.
   • weet u in welke mate de nieuwe Wet belangrijke wijzigingen aangebracht heeft en hoe u deze dient te interpreteren en toe te passen.
   • kunt u de hervormde bepalingen van de Wet Mede-Eigendom begrijpen, toepassen en uitleggen aan uw mede-eigenaars en bewoners. U zou ook in de mogelijkheid moeten zijn om een praktische oplossing te bieden voor bepaalde technische problemen als mensen samenwonen.

 

Docent: Steven  Bivacco

Duur: 3 uur

Aanbieder: VIVO

 

Doorlooptijd 180 minuten
Erkende uren 3
Lesgever(s) Steven Bivacco
Interessant voor Bemiddelaar & Syndicus

Voorwaarden


 • Deze vorming maakt geen onderdeel van het gratis aanbod van de BIV. De BIV-voorwaarden voor gratis vorming zijn niet van toepassing. Informeer bij de vormingsverstrekker of u in aanmerking komt voor hun gratis vorming.
VIVO

Georganiseerd door
VIVO

Inschrijven