Terug naar het overzicht

Verhuur in Brussel: praktische toelichting (webinar on demand)

Betalend
Webinar on demand

Beschrijving


Wist je dat er een voorkeurrecht voor de huurders in Brussel bestaat? En dat je de huurder in bepaalde periodes niet uit de huurwoning kan laten zetten? Ben je al op de hoogte van de nieuwe regels voor de huurindexatie in Brussel?

In deze opleiding herhalen we de basis van de Brusselse woninghuurmarkt en gaan we dieper in op de nieuwe wetgeving voor huurcontracten in Brussel. Naast de specifieke aandacht voor de huurregelgeving, lichten we ook toe hoe het nieuwe verbintenissenrecht en de nieuwe wet minnelijke invorderingen een invloed heeft op je huurcontracten en de uitvoering hiervan. 

Na het volgen van deze opleiding ben je weer helemaal mee met de Brusselse woninghuur. Het volgen van deze opleiding is dan ook een aanbeveling voor elke makelaar actief op de Brusselse huurmarkt.

 

Docent: Ulrike Beuselinck

Duurtijd: 1h45min

Doorlooptijd 105 minuten
Erkende uren 1,5
Lesgever(s) Ulrike Beuselinck
Interessant voor Bemiddelaar & Syndicus

Voorwaarden


  • Deze vorming maakt geen onderdeel van het gratis aanbod van de BIV. De BIV-voorwaarden voor gratis vorming zijn niet van toepassing. Informeer bij de vormingsverstrekker of u in aanmerking komt voor hun gratis vorming.
VIVO

Georganiseerd door
VIVO

Inschrijven