Terug naar het overzicht

De inkooppresentatie

Betalend
Webinar on demand

Beschrijving


Het werken met een vastgoedmakelaar is een investering van vele duizenden euro's. Het is dan ook begrijpelijk dat verkopers zorgvuldig kiezen welke makelaar ze inschakelen. Daarom is het belangrijk om een inkooppresentatie te geven die inspeelt op de behoeften van de verkoper, een professionele uitstraling heeft en toewerkt naar een concrete afsluiting.

In deze online training leer je hoe je een effectieve inkooppresentatie kunt opstellen en gebruiken. Je leert de verkoopstrategie achter de presentatie kennen en hoe je pre-close vragen kunt stellen om de eigenaar volledig te overtuigen van jouw dienstverlening.

Je leert ook hoe je jouw presentatie kunt aanpassen aan de behoeften van de verkoper en hoe je jouw toegevoegde waarde als vastgoedmakelaar kunt benadrukken. Dit alles met als doel om de verkoopopdracht binnen te halen.

Met de kennis en vaardigheden die je opdoet in deze training, ben je in staat om professionele en effectieve inkooppresentaties te geven die jouw dienstverlening onderscheiden van andere makelaars. Of je nu een beginnende of ervaren vastgoedmakelaar bent, deze training helpt je om jouw presentatievaardigheden te verbeteren en jouw succes te vergroten.

Doorlooptijd 60 minuten
Erkende uren 1
Lesgever(s) Kenny Rotthier
Interessant voor Bemiddelaar

Voorwaarden


  • Deze vorming maakt geen onderdeel van het gratis aanbod van de BIV. De BIV-voorwaarden voor gratis vorming zijn niet van toepassing. Informeer bij de vormingsverstrekker of u in aanmerking komt voor hun gratis vorming.
Immoversity

Georganiseerd door
Immoversity

Inschrijven