BIV

Onderwerpen die te maken hebben met het Instituut

U bent hier

Een stagezoekertje plaatsen

Een stagezoekertje plaatsen

Aangemaakt op: 19/12/2017
Laatste update: 10/04/2020
Ben je nog geen stagemeester, maar wil je het wel worden? Lees hier over de voorwaarden en wat er bij het stagemeesterschap komt kijken.

Als vrije stagemeester (stagemeester die nog minstens één stagiair kan begeleiden) kan je via de pagina "Stagemeesterschap" in je persoonlijke account in geen tijd een zoekertje plaatsen op je eigen publieke pagina. Eenmaal je het zoekertje publiceert, kunnen de zoekende (kandidaat-)stagiairs via “Stageplaats zoeken” op de BIV-website jouw zoekertje tegenkomen en contact met je opnemen.

Hoe een stagezoekertje plaatsen?

Heb je je BIV-account nog niet geactiveerd, passeer dan eerst even via www.biv.be/activeer. Na afronding van de activatieprocedure (dit neemt maar een minuutje in beslag), kan je inloggen. 

Eenmaal ingelogd, ga je zo aan de slag: 

  • Ga in je account naar "Stageplaats aanbieden". Denk eraan: deze optie is enkel beschikbaar als je stagemeester bent voor bemiddelingsactiviteiten en/of syndicschap.

Je belandt dan op deze pagina:

Omschrijf klaar en duidelijk naar welke profielen je zoekt, wat je aanbiedt, enz. Hoe aantrekkelijker het aanbod, hoe meer kandidaturen je mag verwachten!

  • Geef aan of je op zoek bent naar een stagiair-bemiddelaar of stagiair-syndicus
  • Selecteer de belangrijkste uitvalsbasis voor je stagiair; de stageplaats dus
  • Schrijf je zoekertje
  • Klik op "opslaan"

Uiterlijk enkele uren later verschijnt je zoekertje op jouw pagina op BIV.be, en wordt het eenvoudig vindbaar via de stagemeesterzoeker.

Minimum 30 tekens

Om er zeker van te zijn dat een zoekertje inhoudelijk een minimum aan informatie bevat, is er een minimum van 30 tekens vereist om een zoekertje te kunnen publiceren.

Maximum 13 weken

Om het aanbod stageplaatsen zo actueel mogelijk te houden, hebben we ervoor gekozen om zoekertjes na 13 weken automatisch te verbergen uit de stagezoeker. Ben je na die periode nog steeds op zoek, dan kan je met twee muisklikken je zoekertje herlanceren voor opnieuw 13 weken. En ook als je je zoekertje aanpast, bijwerkt, updatet, ... beginnen de 13 weken opnieuw te lopen. We tonen in je account wanneer je je zoekertje voor het laatst hebt aangepast en tot wanneer je zoekertje loopt.

Was dit artikel nuttig?