Terug naar het overzicht

Ruim 1.000 bijkomende gratis vormingsplaatsen. Schrijf je snel in!

woensdag 25 november 2020

Mensen die aan het bespreken zijn
©BIV

Het Nederlandstalig Bureau zorgde ervoor dat er dit jaar nog ruim 1.000 bijkomende gratis vormingsplaatsen worden opengesteld. Het gaat om een brede selectie aan thema’s die aangereikt worden in de vorm van webinars, waaronder de organisatie van een AV, het Vlaams Huurdecreet, digitale tools, erfdienstbaarheden... Ideaal om je kennis rond bepaalde aspecten uit te diepen of op te frissen. 

Gezien de tweede lockdown werd het aanbod volledig omgezet naar webinars. Weet dat de huidige regel m.b.t. je permanente vorming onveranderd blijft. Een goed moment dus om kennis te maken met deze online vormingen. Een webinar is tijdsefficiënt en net als bij een fysieke vorming kan je je vragen overmaken aan de lesgever, zij het via een chatfunctie. 

Schreef je je recent in voor een vorming op locatie, dan zal je inschrijving automatisch worden meegenomen naar de online versie van deze vorming. Wie niet langer kan deelnemen, geeft een seintje via info@biv-vorming.be waarna hij of zij wordt uitgeschreven. 

Alle webinars vind je terug op deze pagina. Schrijf je snel in!
 

Deze drie webinars plaatsen we graag nog in de kijker:

Juridische knelpunten bij (ver)koop en de rol van de bemiddelaar

Financiering van werken in mede-eigendom

De vastgoedpromotor en zijn bouwpartners: contractuele clausules

 

Hoe inschrijven?

Log je in met je persoonlijke account op www.biv.be. Je account nog niet geactiveerd? Dan moet je eerst even passeren langs www.biv.be/activeer. Eénmaal ingelogd, worden je gegevens automatisch ingevuld bij een inschrijving. 
 

Ter herinnering: annulaties

Net zoals voor alle BIV-by-VIVO vormingen geldt ook voor webinars de inmiddels bekende sanctie voor wie inschrijft maar vervolgens niet deelneemt: in dat geval verlies je onmiddellijk je recht tot het volgen van deze gratis BIV-vormingen gedurende één jaar (uitgezonderd in geval van overmacht die je moet staven).  Annuleren kan steeds tot 48 uur op voorhand via info@biv-vorming.be. Dank voor je begrip.