Terug naar het overzicht

Twee gratis vormingen in de kijker. Schrijf je in!

woensdag 24 april 2024

Lezing met mensen

In deze nieuwsbrief willen we twee gratis vormingen aanbevelen. Het volledige gratis BIV-by-VIVO aanbod vind je op onze website. We herinneren je eraan dat je doorheen het ganse jaar 5 gratis BIV-vormingen kan volgen. Ga het aanbod snel ontdekken en schrijf je in.

Mogelijk zijn deze vormingen iets voor jou?

Renovatie in mede-eigendom: de nieuwe regels voor 2030, 2035 en 2040

In deze opleiding komen alle voor syndici belangrijke aandachtspunten van de energieomwenteling aan de orde. Welke zijn de steeds strengere renovatieverplichtingen? Hoe ga je daarmee om als syndicus en wat zijn de juridische gevolgen voor de VME en voor de mede-eigenaars?

Met deze opleiding kan je 3 uur permanente vorming verdienen.

Efficiënt conflicten oplossen in de vastgoedsector via bemiddeling

In vastgoed- en bouwzaken vormen geschillen vaak complexe, langdurige trajecten waar alle betrokken partijen op inboeten. Via bemiddeling kan je op een snelle en voordeligere manier de beste oplossing voor de partijen bepalen. Wat zijn de voor- en nadelen van bemiddeling, welke soorten zijn er en welke procedures moet je volgen? Je leert het in deze vorming.

Met deze opleiding kan je 3 uur permanente vorming verdienen.  

 

Hoe inschrijven?

Inschrijven voor vormingen kan enkel als je op BIV.be ingelogd bent met je persoonlijk account. Log eerst in vooraleer je een vorming zoekt, dat maakt het inschrijven des te makkelijker. Vergeet ook niet om ‘koppeling toestaan’ te kiezen bij het inloggen, anders lukt inschrijven niet. Eenmaal ingelogd, hoef je in het geval van BIV-vormingen je gegevens niet meer in te vullen om in te schrijven. Een muisklik volstaat! Heb je geen toegang tot je account? Activeer die dan eerst via www.biv.be/activeer.

Belangrijk: bij de BIV-by-VIVO webinars werd al meermaals vastgesteld dat bepaalde deelnemers zich laat - soms pas een halfuur na de start van het webinar - aanmelden. Zorg dus dat je tijdig, idealiter 10 minuten voor aanvang van de vorming bent ingelogd. Als je te laat aanwezig bent, beschouwen we je als afwezig en heeft dit tot gevolg dat je gedurende een periode van 1 jaar niet kan inschrijven voor de gratis BIV-by-VIVO vormingen!