Terug naar het overzicht

Twee boeiende gratis vormingen in de kijker

woensdag 29 mei 2024

Presentatie

 

In deze nieuwsbrief bevelen we graag twee gratis vormingen aan. Het volledige gratis BIV-by-VIVO aanbod vind je op onzewebsite. We herinneren je eraan dat je doorheen het ganse jaar 5 gratis BIV-vormingen kan volgen. Ga het aanbodsnel ontdekken en schrijf je in.

 

Mogelijk zijn deze vormingen iets voor jou? 

 

Beoordelen huurschade einde huur

Een correcte plaatsbeschrijving is niet alleen cruciaal bij aanvang van een huurovereenkomst, maar ook aan het einde van een huurperiode. In deze opleiding kom je te weten hoe je een nauwkeurig verslag opmaakt, hoe je omgaat met sleet en hoe je het bedrag van de schade inschat.   

Met deze opleiding kan je 3 uur permanente vorming verdienen. 

Van klassiek naar actief plat dak: opbouw en onderhoud

 

Platte daken bieden vandaag oneindig veel mogelijkheden. Denk maar aan een rooftop, zonnepanelen op het dak enz. Hoe bouw je een dak om naar een verantwoord, actief plat dak en welke materialen zijn hiervoor het meest geschikt?  We bekijken concrete cases en voorzien een opfrissing omtrent de EPC-verplichtingen.

Met deze opleiding kan je 3 uur permanente vorming verdienen.  

 

Hoe inschrijven?

Inschrijven voor vormingen kan enkel als je op BIV.be ingelogd bent met je persoonlijk account. Log eerst in vooraleer je een vorming zoekt, dat maakt het inschrijven des te makkelijker. Vergeet ook niet om ‘koppeling toestaan’ te kiezen bij het inloggen, anders lukt inschrijven niet. Eenmaal ingelogd, hoef je in het geval van BIV-vormingen je gegevens niet meer in te vullen om in te schrijven. Een muisklik volstaat! Heb je geen toegang tot je account? Activeer die dan eerst via www.biv.be/activeer.

 

Belangrijk: bij de BIV-by-VIVO webinars werd al meermaals vastgesteld dat bepaalde deelnemers zich laat - soms pas een halfuur na de start van het webinar - aanmelden. Zorg dus dat je tijdig, idealiter 10 minuten voor aanvang van de vorming bent ingelogd. Als je te laat aanwezig bent, beschouwen we je als afwezig en heeft dit tot gevolg dat je gedurende een periode van 1 jaar niet kan inschrijven voor de gratis BIV-by-VIVO vormingen.