Terug naar het overzicht

Stagetool: maximale grootte van bijlagen nu 7 megabyte in plaats van 4

donderdag 30 juni 2022

Stagetool screenshot

Sommige stagiairs hadden het bij het uploaden van bijlagen in de stagetool moeilijk om de grootte van bepaalde bijlagen onder de limiet van 4 megabyte te krijgen. Regelmatig kregen we hier vragen over, waarna we instructies opstelden om bijlagen waar nodig zo klein mogelijk te kunnen maken. 

We hebben altijd aangegeven dat we de uploads van bestanden in de stagetool en hun impact op de performantie van het hele systeem op de voet zouden volgen. Tegelijkertijd onderzochten we de mogelijkheden om de limiet voor bijlagen in de stagetool te kunnen verhogen zonder o.a. aan performantie in te boeten. Met succes, want sinds kort werd de limiet voor bijlagen in de stagetool verhoogd van 4 Mb naar 7 Mb.

Wat betekent dit nu concreet?

Dat je minder tijd moet spenderen aan het verkleinen van eventuele bijlagen die anders net te groot zouden zijn. We verwachten absoluut niet dat je nu plots grotere of langere bijlagen gaat uploaden. De bedoeling is dat bijlagen specifiek en relevant blijven. Met de limietverhoging willen we je het, voor wat betreft het uploaden van bepaalde bijlagen, gewoon wat makkelijker maken. 

Nieuwstags