Terug naar het overzicht

Overheidsoproep voor kantoorruimte te koop of te huur in Gent

woensdag 10 april 2024

gebouw

De Regie der Gebouwen laat ons weten op zoek te zijn naar huisvesting voor de scheepvaartpolitie in Gent. Ook vastgoedmakelaars kunnen een voorstel aanleveren. De Regie is op zoek naar voorstellen die voldoen aan volgende criteria:

 

  • pand gelegen op het grondgebied van Gent in de onmiddellijke nabijheid van de haven;

  • een nuttige oppervlakte hebben van 1600 vierkante meter;

  • een pand dat zich in een bestaand gebouwd bevindt, dan wel in opbouw is;

  • over minimum 46 parkeerplaatsen beschikken, met inbegrip van minstens 3 plaatsen geschikt voor uitzonderlijk vervoer (bv. boten op trailer);

  • gescheiden sanitaire voorzieningen hebben voor publiek en personeel;

  • toegankelijk zijn voor mindervaliden;

  • mogelijkheid bieden tot het inrichtingen van kleedkamers, inclusief douches.

Voorstellen die aan deze criteria voldoen moeten de Regie vóór 13/05/2024 bereiken. De evaluatie gebeurt aan de hand van criteria als de ligging, de prijs, de geschiktheid van de ruimten, de energieprestatie enz.

 

Er dient zoveel mogelijk nuttige info bij het voorstel gevoegd te worden. Het is noodzakelijk om een plan met aanduiding van de beschikbare oppervlakte mee te sturen (pdf- of dwg-formaat) met vermelding van de nuttige afmetingen of van de schaal. Het geselecteerde voorstel moet een goedkeuringsprocedure doorlopen die 4 tot 6 maanden kan duren.

 

De voorstellen moeten worden doorgestuurd naar marieke.geerardyn@buildingagency.be of sofie.neckebroeck@buildingagency.be.

 

Per post een dossier overmaken kan ook naar de Regie der Gebouwen - Vlaanderen Regio West - Immo, Ketelvest 26/301 te 9000 Gent. Bijkomende info kan je verkrijgen bij voornoemde personen.