Terug naar het overzicht

Ontdek deze gratis vorming in de kijker

woensdag 19 juni 2024

mensen

In deze nieuwsbrief bevelen we graag een gratis vorming aan. Het volledige gratis BIV-by-VIVO aanbod vind je op onze website. We herinneren je eraan dat je doorheen het ganse jaar 5 gratis BIV-vormingen kan volgen. Ga het aanbod snel ontdekken en schrijf je in.

Mogelijk is deze vorming iets voor jou?

Digitale tools: belang in de commerciële voorstelling van je vastgoedkantoor!

Zet jij ook digitale tools in om je te ondersteunen in het verkoop- en verhuurproces? Je kan niet alleen tools gebruiken voor het opvragen van data, documenten en attesten, maar ook als instrument om de (commerciële) propositie van je vastgoedkantoor te verbeteren. Welke tools kan je inzetten om meerwaarde te creëren en de werking van je vastgoedkantoor te optimaliseren? Je leert het in deze opleiding.

Met deze sessie verdien je 3 uur permanente vorming.

Hoe inschrijven?

Inschrijven voor vormingen kan enkel als je op BIV.be ingelogd bent met je persoonlijk account. Log eerst in vooraleer je een vorming zoekt, dat maakt het inschrijven des te makkelijker. Vergeet ook niet om ‘koppeling toestaan’ te kiezen bij het inloggen, anders lukt inschrijven niet. Eenmaal ingelogd, hoef je in het geval van BIV-vormingen je gegevens niet meer in te vullen om in te schrijven. Een muisklik volstaat! Heb je geen toegang tot je account? Activeer die dan eerst via www.biv.be/activeer.

 

Gratis vormingsaanbod BIV-by-VIVO voor najaar beschikbaar

We laten je graag weten dat het gratis vormingsaanbod van BIV-by-VIVO voor het najaar al online te vinden is! Je kan je dus inschrijven. Ga het aanbod snel ontdekken op onze site. In de nieuwsbrief van volgende woensdag komen we in detail terug op alle opleidingen.