Terug naar het overzicht

Najaarsaanbod BIV-by-VIVO is geopend: ga je snel inschrijven!

woensdag 26 juni 2024

formation

Mogelijk heb je nog enkele vormingsuren te behalen dit jaar? Overweeg dan zeker om het gratis BIV-by-VIVO aanbod te bekijken. Het nieuwe najaarsaanbod staat nu open. Interesse in een vorming? Schrijf je dan zo snel mogelijk in. We herinneren je eraan dat je 5 gratis vormingen doorheen het ganse jaar kan volgen.

Financieel-fiscaal

Juridisch

Bouwtechnisch

Vastgoedbeheer

Verzekeringen

Digitalisering

 

Hoe inschrijven?

Inschrijven voor vormingen kan enkel als je op BIV.be ingelogd bent met je persoonlijk account. Log eerst in vooraleer je een vorming zoekt, dat maakt het inschrijven des te makkelijker. Vergeet ook niet om ‘koppeling toestaan’ te kiezen bij het inloggen, anders lukt inschrijven niet. Eenmaal ingelogd, hoef je in het geval van BIV-vormingen je gegevens niet meer in te vullen om in te schrijven. Een muisklik volstaat! Heb je geen toegang tot je account? Activeer die dan eerst via www.biv.be/activeer.

Belangrijk: bij de BIV-by-VIVO webinars werd al meermaals vastgesteld dat bepaalde deelnemers zich laat - soms pas een halfuur na de start van het webinar - aanmelden. Zorg dus dat je tijdig, idealiter 10 minuten voor aanvang van de vorming bent ingelogd. Als je te laat aanwezig bent, beschouwen we je als afwezig en heeft dit tot gevolg dat je gedurende een periode van 1 jaar niet kan inschrijven voor de gratis BIV-by-VIVO vormingen!