Terug naar het overzicht

Duik in onze gratis vormingsaanbod voor de zomer!

woensdag 5 juli 2023

Main tenant un style qui écrit

Ook deze zomer hebben we opnieuw heel wat boeiende vormingen voor je klaarstaan. Neem hieronder een kijkje in het BIV-by-VIVO zomeraanbod en volg bv. enkele live webinars vanuit de koelte van je home office. Zo hou je je hersenen fris én scherp! We herinneren je eraan dat je 5 gratis vormingen doorheen het ganse jaar kan volgen.

 

Hoe inschrijven?

Inschrijven voor vormingen kan enkel als je op BIV.be ingelogd bent met je persoonlijk account. Log eerst in vooraleer je een vorming zoekt, dat maakt het inschrijven des te makkelijker.  Vergeet ook niet om ‘koppeling toestaan’ te kiezen bij het inloggen, anders lukt inschrijven niet. Eenmaal ingelogd, dan hoef je in het geval van BIV-vormingen je gegevens niet meer in te vullen om in te schrijven. Eén muisklik volstaat! Heb je geen toegang tot je account? Activeer die dan eerst via www.biv.be/activeer.

Reminder

Kan je niet aanwezig zijn op een gratis BIV-vorming waarvoor je je hebt ingeschreven, annuleer dan tijdig je inschrijving! Dat doe je via je BIV-account. Je ontvangt een bevestiging van je annulering per mail. Je kan je uitschrijven tot en met het einde van de vierde dag vóór de dag van de vorming (meer info in dit artikel). Om organisatorische redenen kan je je na dat moment niet meer uitschrijven. Wie zijn afwezigheid niet tijdig meldt, mag gedurende één jaar geen gratis BIV-vormingen meer volgen (behalve in geval van ziekte of overmacht, wat je met een bewijs moet staven).

Nieuwstags