Terug naar het overzicht

Telefonisch afspraken maken

Betalend
Webinar on demand

Beschrijving


Telefonische prospectie is een krachtige manier om jouw inkoopleads om te zetten in afspraken en uiteindelijk in verkoopopdrachten. Maar hoe overtuig je potentiële klanten om een afspraak met je te maken? Voor veel vastgoedmakelaars is telefonische prospectie een uitdagende activiteit.

In deze online training leer je de technieken achter effectieve telefonische prospectie, inclusief het gebruik van een succesvol script en strategieën om te slagen. Je leert hoe je jouw leads kunt overtuigen om een afspraak te maken en hoe je jouw verkoopvaardigheden kunt verbeteren.

Met de kennis en vaardigheden die je opdoet in deze training, ben je in staat om jouw telefonische prospectie te optimaliseren en jouw inkoopafspraken om te zetten in verkoopopdrachten. Of je nu een beginnende of ervaren vastgoedmakelaar bent, deze training helpt je om jouw vaardigheden op het gebied van telefonische prospectie te verbeteren en jouw marktaandeel te vergroten.

Doorlooptijd 60 minuten
Erkende uren 1
Lesgever(s) Kenny Rotthier
Interessant voor Bemiddelaar

Voorwaarden


  • Deze vorming maakt geen onderdeel van het gratis aanbod van de BIV. De BIV-voorwaarden voor gratis vorming zijn niet van toepassing. Informeer bij de vormingsverstrekker of u in aanmerking komt voor hun gratis vorming.
Immoversity

Georganiseerd door
Immoversity

Inschrijven