Terug naar het overzicht

Effectief leiderschap

Betalend
Webinar on demand

Beschrijving


Wil je anderen positief beïnvloeden? Inspireren? Weten wanneer je steun moet geven of moet bijsturen? En toch dicht bij jezelf en je visie blijven? Wil jij het beste uit mensen halen en ook het beste van jezelf in mensen stoppen? Dan is dit webinar voor jou.

Als je een team aanstuurt en jij de koers bepaalt, dan ben je al een leider. In dit webinar zullen we je helpen te ontdekken wat je nog beter kunt doen als leider en hoe je jouw valkuilen kunt aanpakken. Misschien neem je te veel het voortouw en zou je beter ondernemerschap kunnen stimuleren in je team, of misschien ben je niet met de juiste dingen bezig als leider. We zullen ook kijken naar jouw dashboard om te zien welke aspecten van leiderschap aandacht nodig hebben.

We zullen onderzoeken waarom goede leiders zo succesvol zijn en wat je nog kunt leren van hen. Op welk niveau van leiderschap bevind jij je nu en wat is de volgende stap? Zijn jouw medewerkers taakvolwassen?

In organisaties zijn goede leiders essentieel voor werkplezier en goede prestaties. Weet jij mensen zo te beïnvloeden dat ze door hun capaciteiten je bedrijf in de juiste richting helpen te groeien?

Programma

 

  • Hoe geef je leiding?
  • Zijn jouw focus en prioriteiten als leider juist?
  • Hoe ontwikkel je taakvolwassenheid bij je medewerkers?
  • Op welk niveau van leiderschap bevind jij je?
  • Wat zijn de eigenschappen van een effectieve leider?
Doorlooptijd 180 minuten
Erkende uren 3
Lesgever(s) Tina Antonsen
Interessant voor Bemiddelaar

Voorwaarden


  • Deze vorming maakt geen onderdeel van het gratis aanbod van de BIV. De BIV-voorwaarden voor gratis vorming zijn niet van toepassing. Informeer bij de vormingsverstrekker of u in aanmerking komt voor hun gratis vorming.
Immoversity

Georganiseerd door
Immoversity

Inschrijven