Sketchup Pro - 3D

Organisator: Syntra Antwerpen & Vlaams-Brabant
Interessant voor: Syndicus Bemiddelaar
Deze vorming is: Betalend
Aantal erkende uren3.00

SketchUp is een krachtig en populair digitaal tekenpakket met veel praktische functies. Met SketchUp leer je snel zelf 3D-modellen ontwerpen en uittekenen. De software wordt gebruikt voor veel verschillende doeleinden en in diverse sectoren: architectuur en interieurontwerp, engineering, bouw, vastgoed, houtbewerking, productontwikkeling, landschapsarchitectuur, media,.... Allemaal zetten ze SketchUp professioneel in. 

Professionele Basisopleiding SketchUp

SketchUp zit boordevol praktische en gebruiksvriendelijke tekenapplicaties, waardoor je het programma zelfs zonder voorkennis vrij snel onder de knie kan krijgen. Tijdens de lessen leer je de structuur, werkomgeving en de belangrijkste tools/mogelijkheden van SketchUp kennen en gebruiken. 

Krachtige toepassingen en gebruiksgemak zijn verenigd in SketchUp. Je start met het tekenen van lijnen en vormen, om de getekende oppervlakken daarna in 3D-vormen om te zetten. Vervolgens kan je die modelleren, draaien, inkleuren en van een structuur voorzien.

Je coaches tijdens deze opleiding zijn Johan Van Synghel en Luc Lodewyckx , SketchUp-trainers met massa's praktijkervaring. Johan en Luc bouwen hun lessen logisch op, laten ruimte voor interactie/vragen en werken vooral erg praktijkgericht (oefenen, oefenen, oefenen!). Wat je leert, kan je dus meteen toepassen. 

Lesmomenten

Wanneer en waar Tijdstip Vrije plaatsen/Plaatsen Inschrijven
21/01/2022 in BERCHEM 09:30 - 16:30 12
Log in om je in te schrijven voor dit lesmoment.
Locatie: Syntra-AB, campus Berchem
Adres: Borsbeeksebrug 32, 2600 Berchem (tonen op de kaart)
Meerdaagse vorming: Ja
Lesgevers: Johan Van Synghel