Overwin elk bezwaar

Organisator: IMMOVERSITY
Interessant voor: Bemiddelaar
Deze vorming is: Betalend
Aantal erkende uren3.00

Workshop Bezwaren Weerleggen in Kontich

20 juni 2017

Iedere vastgoedmakelaar of sales professional maakt het mee: met de ‘mond vol tanden’ staan na een plotse weigering van de klant op het einde van hun sales pitch. En dat is niet zo ongewoon, 15% van jouw prospecten zal onmiddellijk ‘Ja’ zeggen, 15% zal altijd principieel ‘Nee’ zeggen. Het is in de overige 70% dat jouw skills op de proef stelt, hun ‘ja’ of ’nee’ hangt af van jouw inkoopgesprek en manier van bezwaren weerleggen. Je kent ze natuurlijk al, maar hoe ga jij om met bezwaren zoals:

  • “Ik betaal geen 3% commissie.”

  • “Ik werk met mijn notaris.”

  • “6 maanden is te lang.”

  • “Ik wil niet – vast – hangen aan 1 makelaar.”

  • “…”

Je hebt voldoende voeding nodig wil je straks success boeken, een krachtige pitch als je straks wilt gaan scoren en een uitmuntend systeem om elk bezwaar te kunnen weerleggen. Meer dan 70% heeft angst af te sluiten, angst voor weerstand, angst voor de ‘nee’. Overwin elk bezwaar helpt je jouw weg te vinden in het weerleggen van bezwaren en laat je toe dit in een andere vorm te bekijken, een succesvolle vorm.

Een dag (strategisch & praktisch) trainen  aan een winnende structuur, mindset en de sleutel tot het overwinnen van elk bezwaar. 

Tijdens de 6 uur durende Workshop zal je in de handen zijn van een ervaren vastgoedtrainer die je bewezen overtuigingen, technieken en systemen zal aanleren. We zullen samen de meest voorkomende bezwaren overlopen en een oplossing bieden die je zelf onmiddellijk kan toepassen.  Stop met te doen wat vandaag niet werkt! Boost jouw business met nieuwe voeding voor de toekomst, genereer het maximum aan opportuniteiten en haal meer business binnen door een sterke dosis Argumentatie Power. Je zal bijleren, je zal groeien en jouw zelfvertrouwen zal aanzienlijk stijgen. Overwin elk bezwaar in 1 dag!

Lesmomenten

Wanneer en waar Tijdstip Vrije plaatsen/Plaatsen Inschrijven
05/09/2019 in ZELZATE 09:00 - 16:00 25
Log in om je in te schrijven voor dit lesmoment.
Locatie:
Adres: Stationsstraat 22, 9060 Zelzate (tonen op de kaart)
Meerdaagse vorming: Nee
Lesgevers: Kenny Rotthier