Digitale transformatie

Organisator: Syntra Antwerpen & Vlaams-Brabant
Interessant voor: Syndicus Bemiddelaar
Deze vorming is: Betalend
Aantal erkende uren3.00

Digitale transformatie is een evolutie waar je als modern bedrijf niet meer omheen kan. Het verhoogt de efficiëntie en productiviteit binnen je organisatie en verbetert de klantenservice. Door voortdurend processen te evalueren en waar nodig nieuwe technologieën te implementeren, zorg je ervoor dat jouw bedrijf optimaal functioneert en een stapje voor heeft op de concurrentie.

Toch kan het soms moeilijk zijn om door de bomen het bos nog te zien en te bepalen welke oplossingen relevant zijn voor jouw business plan. Deze korte opleiding geeft je een inzicht in de verschillende mogelijkheden en helpt je slimme keuzes te maken in het automatiseren van processen. Na de opleiding beschik je over een concreet plan om je organisatie klaar te maken voor de toekomst. Inclusief toolkit om aan de slag te gaan op de werkvloer.

Blended leren - je kiest zelf waar en wanneer

Deze cursus is een combinatie van online leren en klassikale workshops. Ook wel blended leren genaamd. Voor de start van de workshops ga je toegang krijgen tot de online leeromgeving van Syntra AB en heb je 2 weken tijd om, op je eigen tempo en zonder dat je moet verplaatsen naar de campus, de leerstof te verwerken. Wij zorgen voor duidelijke instructies, coaching en opvolging. Die ontvang je per mail.

Let er wel op dat het noodzakelijk is dat je ook effectief de leerstof verwerkt in die twee weken. Hou er dus rekening mee dat je hiervoor tijd inboekt (voorzie ongeveer 1 à 2 dagen (12-16u tijd).

Online leren gebeurt best met de smartphone op stil, in een rustige omgeving weg van kindjes en partner en met volle concentratie. Maar ook met regelmatig korte pauzes. 20 minuten leren, 5 minuten pauze, dan weer 30 minuten leren, 10 minuten pauze, enz ...

Het schema van de opleiding ziet er als volgt uit:

  • Ontvangst instructies per mail: dinsdag 27 februari
  • Openzetten cursus: donderdag 1 maart
  • Online verwerken leerstof: tijd van 1 maart tot 15 maart (via de Syntra AB leeromgeving)
  • Workshop 1: 15 maart van 9 u.30 tot 16 u. (klassikale les op de campus)
  • Workshop 2: 22 maart van 9 u.30 tot 16 u. (klassikale les op de campus)

Lesmomenten

Wanneer en waar Tijdstip Vrije plaatsen/Plaatsen Inschrijven
09/03/2020 in BERCHEM 09:00 - 16:00 12
Log in om je in te schrijven voor dit lesmoment.
Locatie: Syntra-AB, campus Berchem
Adres: Borsbeeksebrug 32, 2600 Berchem (tonen op de kaart)
Meerdaagse vorming: Ja
Lesgevers: Elke Wambecq