Digitale Transformatie: maak je onderneming future-proof (Interactieve Webinar)

Organisator: Syntra Antwerpen & Vlaams-Brabant
Interessant voor: Syndicus Bemiddelaar
Deze vorming is: Betalend
Aantal erkende uren2.00

Digitale Transformatie: maak je onderneming future-proof (Interactieve Webinar): waarom zou je deze opleiding volgen?

Digitale transformatie is een evolutie waar je als modern bedrijf niet meer omheen kan. Het verhoogt de efficiëntie en productiviteit binnen je organisatie en verbetert de klantenservice. Door voortdurend processen te evalueren en waar nodig nieuwe technologieën te implementeren, zorg je ervoor dat jouw bedrijf optimaal functioneert en een stapje voor heeft op de concurrentie.

Toch kan het soms moeilijk zijn om door de bomen het bos nog te zien en te bepalen welke oplossingen relevant zijn voor jouw business plan. Deze digitale opleiding geeft je een inzicht in de verschillende mogelijkheden en helpt je slimme keuzes te maken in het automatiseren van processen. Na de opleiding beschik je over een concreet plan om je organisatie klaar te maken voor de toekomst. Inclusief toolkit om aan de slag te gaan op de werkvloer!

Interactieve webinars Digitale Transformatie 

Je e-coach is Elke Wambacq van Dinobusters, specialiste digitale transformatie met tonnen praktijkervaring. Elke is de juiste vrouw op de juiste plaats om je klaar te stomen om zelf te starten met digitale transformatie. 

Deze opleiding geven we volledig online, in de vorm van een 3 interactieve webinars van telkens twee uur. Er is tijdens de webinars net als tijdens klassieke campuslessen voldoende ruimte voor oefening en interactie (het is dus geen opgenomen video, maar een échte workshop met je coach Elke).

Lesmomenten

Wanneer en waar Tijdstip Vrije plaatsen/Plaatsen Inschrijven
26/04/2022 (Webinar) 10:00 - 12:00 12
Log in om je in te schrijven voor dit lesmoment.
Locatie: -
Adres: -
Meerdaagse vorming: Ja
Lesgevers: Elke Wambecq