Basisopleiding vastgoed - modulair traject

Organisator: Syntra Antwerpen & Vlaams-Brabant
Interessant voor: Syndicus Bemiddelaar
Deze vorming is: Betalend
Aantal erkende uren20.00

Wil je starten in de vastgoedwereld of ben je werkzaam als bediende in de vastgoedsector? Dan is deze opleiding de perfecte opstart voor jou!

In deze basisopleiding neemt vakexpert en erkend vastgoedmakelaar Dirk Wolters je mee in de basics van de vastgoedwereld.

De opleiding is opgedeeld in twee grote blokken.

  1. Beheer

We starten met een update rond de juridische contracten. Nadien zoomen we in op de inhoud van deze contracten via een praktijkgerichte manier. Na deze theoretische basis wijden we een volledige voormiddag gewijd aan cases, zodat je de theorie kan omzetten in de praktijk. 

  2.  Bemiddeling/Rentmeesterschap

De grote focus ligt op huur/verhuur en koop/verkoop. Uiteraard komt bij huur/verhuur de nieuwe huurwetgeving aan bod. Zowel de theorie als de praktijk worden toegepast. Op het einde van de sessies rond verhuur leer je een huurovereenkomst opstellen, conform de regels van de kunst.

Bij koop/verkoop wordt ook eerst de theorie aangeboden, om nadien alles om te zetten in de praktijk. Met als eindpunt: het opstellen van een waterdichte verkoopovereenkomst. Ook in deze sessies zitten heel wat cases, waardoor het makkelijker wordt om de theorie te vertalen naar de praktijk.

Deze opleiding is modulair opgebouwd. Je kan er evenwel ook voor kiezen om de opleiding Basisopleiding vastgoed - Bemiddeling of Basisopleiding vastgoed - Beheer apart te volgen, afhankelijk van je interesse. Indien je heel het traject volgt, krijg je 20% korting.  

De opleiding is een mengeling van theorie, cases, groeps- en individuele opdrachten. 

Lesmomenten

Wanneer en waar Tijdstip Vrije plaatsen/Plaatsen Inschrijven
19/08/2019 in BERCHEM 09:00 - 16:00 16
Log in om je in te schrijven voor dit lesmoment.
Locatie: Syntra-AB, campus Berchem
Adres: Borsbeeksebrug 32, 2600 Berchem (tonen op de kaart)
Meerdaagse vorming: Ja
Lesgevers: Dirk Wolters