Basisopleiding SketchUp

Organisator: Syntra Antwerpen & Vlaams-Brabant
Interessant voor: Syndicus Bemiddelaar
Deze vorming is: Betalend
Aantal erkende uren3.00

Maak je eigen 3D ontwerpen met SketchUp

SketchUp is een krachtig 3D tekenprogramma met veel praktische functies. Met SketchUp leer je snel je eigen 3D modellen en ontwerpen te maken.

SketchUp wordt gebruikt voor veel verschillende doeleinden en in veel verschillende sectoren: architectuur, interieurontwerp, engineering, bouw, vastgoed projectontwikkeling, ruimtelijke ordening, houtbewerking, productontwikkeling, landschapsarchitectuur, film, video games ...

SketchUp zit boordevol praktische en gebruiksvriendelijke tekenapplicaties. Hierdoor kan je het programma snel aanleren. Krachtige toepassingen en gebruiksgemak zijn verenigd in SketchUp. Je start met het tekenen van lijnen en vormen, om de getekende oppervlakken daarna in 3D vormen om te zetten. Vervolgens kan je die modelleren, draaien, inkleuren en van een structuur voorzien.

Volg onze cursus SketchUp en leer werken met dit krachtige 3D programma.

Praktisch

Jullie docenten zijn Johan Van Synghel (overdag en trainingen in Leuven) en Luc Lodewyckx (alle avondtrainingen uitgezonderd Leuven). Zij staan garant voor een praktijkgerichte rechttoe rechtaan aanpak.

In onze klassen draaien wij de laatste versie van SketchUp Pro op krachtige Windows 10 pc's. Je kan deze gebruiken, maar je mag ook je eigen laptop (pc of mac) meebrengen. Zorg er dan wel voor dat deze krachtig genoeg is en dat je een up-to-date versie van SketchUp Pro met licentie gebruikt.

Wil je thuis oefenen of het pakket eerst proberen zonder de pro versie aan te kopen? Dat kan zonder problemen. De makers van SketchUp (Trimble) stellen een gratis versie beschikbaar via hun website die je in de browser kan draaien en waarmee je snel 3D ontwerpen kan maken.

Lesmomenten

Wanneer en waar Tijdstip Vrije plaatsen/Plaatsen Inschrijven
25/05/2021 in LEUVEN 09:30 - 16:30 12
Log in om je in te schrijven voor dit lesmoment.
Locatie: Syntra-AB, campus Leuven
Adres: Geldenaaksebaan 327, 3001 Leuven (tonen op de kaart)
Meerdaagse vorming: Ja
Lesgevers: Johan Van Synghel