Terug naar het overzicht

Modernisering e-learnings

donderdag 23 juni 2022

e-learning

We zijn op zoek naar een partner voor de uitwerking van de visie op e-learning en het creëren van e-learningcursussen voor vastgoedmakelaars. 

We bieden onze vastgoedmakelaars sinds jaar en dag een reeks e-learningcursussen aan. Deze cursussen behandelen een aantal thema’s waarvan de inhoud cruciaal is voor een vlotte en correcte uitoefening van het vastgoedberoep. De e-learnings moeten verplicht worden gevolgd door stagiairs gedurende hun stageperiode, en zijn optioneel voor titularissen voor maximaal 2u per jaar. 

Deze cursussen zijn echter aan opfrissing toe. De inhoud bestaat momenteel uit droge tekst waarbij je aan het einde van elke cursus enkele vragen correct moet beantwoorden om de bijhorende vormingsuren te behalen. Dat willen we in de toekomst graag veranderd zien. Het is de bedoeling dat het bestaande aanbod gemoderniseerd wordt naar volwaardige, interactieve e-learningcursussen. 

Daarom zijn we op zoek naar een partner om ons te ons helpen om die visie te concretiseren. Deze partner moet de cursussen verder ontwikkelen in een daartoe voorzien platform en moet de inhoud van de cursussen nadien actualiseren waar nodig.

Nieuwstags