BIV

Onderwerpen die te maken hebben met het Instituut

U bent hier

Juridisch gekleurde situatie?

Juridisch gekleurde situatie?

Aangemaakt op: 19/12/2017
Laatste update: 31/05/2018

Online info

Uiteraard is onze website www.biv.be het startpunt voor je zoektocht naar informatie. De kennisdatabank waar je nu in leest, biedt je al heel wat nuttige informatie, en je vindt ook een reeks concrete situaties en casussen terug in het onderdeel Vastgoedkwesties.

Juridische eerstelijnshulp

Exclusief voor vastgoedmakelaars organiseren we een externe juridische helpdesk voor juridische eerstelijnshulp. We mogen als tuchtinstantie zelf geen advies verstrekken.

Juristen, gespecialiseerd in vastgoedrecht, staan ter beschikking van iedere vastgoedmakelaar op het nummer 070/211.211. Voor een kleine meerkost (30 cent per minuut) kan je op dit nummer telefonisch antwoord krijgen op alle juridische vragen die verband houden met jouw vastgoedactiviteiten. De juristen geven geen schriftelijk advies en zullen ook geen documenten onderzoeken.

Openingsuren

De juridische helpdesk is bereikbaar van 09u-12u30 en van 13u30 tot 17u00.

Vragen over het BIV zelf?

Voor al wat het BIV zelf betreft, zoals de werking, de wettelijke opdrachten, de toelatingsvoorwaarden, de stage, dossiers in behandeling, enz. staan we je te woord op het gekende nummer 02/505 38 50.

Was dit artikel nuttig?